9e (open)bijeenkomst Prisma Groep 2019 met Ashily Dior

*For English see down below.

Hoi allemaal,

Donderdagavond 20 juni is er weer een bijeenkomst van de Prisma Groep. Deze keer is het een open bijeenkomst, je mag vrienden, kennissen en/of familieleden meenemen, ook als ze geen biculturele LHBTQI+ zijn. Laat ons wel weten wie je wilt meenemen, het is belangrijk dat diegene respectvol is. Ook i.v.m. de veiligheid in de breedste zin willen wij weten wie je eventueel meeneemt.

De gastspreker is Ashily. Ashily komt uit de Caribbean, is een transvrouw van kleur, sociaal werker, gender consulent, HIV hulpverlener en tester. We zullen het o.a. hebben over veiligheid, hoe we veilig kunnen zijn en blijven in dit land dat ook nieuw is voor sommigen van ons.

Uiteraard zal er ook de mogelijkheid zijn om vragen te stellen en eventueel de dialoog aan te gaan.

Het is belangrijk dat jullie je aanmelden, op tijd komen, blijven tot 22.00 uur en anderen respecteren (o.a. door naar elkaar te luisteren). We hebben namelijk veel bezoekers en dan is het juist nog belangrijker om rekening met elkaar te houden.

Als er bijzondere omstandigheden zijn dan kan je altijd contact met ons opnemen voor hulp vanuit Veilige Haven Utrecht, of om bijvoorbeeld aan te geven dat je niet op tijd kan komen of eerder weg moet gaan. Hopelijk tot volgende week donderdag.

Liefs,

Team Prisma Groep

Hi everyone,

Thursday evening June 20 there will be another meeting of the Prisma groep. This time the meeting is an open meeting. That means you can bring your friends, family and acquaintances, even if they are not a bicultural LGBTQI+. Let us know who you want to bring to the meeting. It is important that this person is respectful. Also because of the safety on all different levels, we want to know who you want to bring.

The guest speaker is Ashily. Ashily comes from the Caribbean, is a transwoman of colour, social worker, gender consultant, HIV counselor and tester.

We will talk about safety, how we can be strong, safe and stay safe in this challenging country that's new for some of us.

Ofcourse, there will also be room for questions and to go into dialogue with each other.

It is important to sign up, to be there on time, to stay till 22:00 h and to respect each other (for example by listening to each other). We have many visitors, so it is very important to take each other into consideration.

If there are special circumstances, you can always contact us for help from Veilige Haven Utrecht, or to indicate, for example, that you cannot arrive on time or must leave earlier. Hope to see you next Thursday.

Love,

Team Prisma Group